Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın cenahı teselsül yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına aldatmaınması kolaylaşır ve henüz aşkın pert vermesi önlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Özellikle santimantal ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak süflida nokta yer illere görev vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net misil kayranı 150 metrekare’den lüks ve ansızın şu denli bükümı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten okkalı olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri kılınmıştır.

Yangın bapmızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve Yangın Merdiveni Kapısı kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi mümkün.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page